Menu
Your Cart

Υλικά τοποθέτησης εξτένσιον βλεφαρίδων για επαγγελματίες

ΥΛΙΚΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
  1. ΥΛΙΚΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
Το Lash Serum είναι εδώ και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας για να αποκτήσετε πλούσιες και μακρυές βλεφαρίδες! Φτιαγμένος με πολλή αγάπη, ο ορός  προσφέρει ενίσχυση του όγκου και του μήκους των φυσικών σου βλεφαρίδων και είναι γεμάτος με εκχυλίσματα φυτών και βιταμ..
20,90€ Χωρίς ΦΠΑ:16,85€
Νέος ατμοποιητής προσώπου Nano face mist, με προηγμένη νανοτεχνολογία που διαχωρίζει το νερό σε μικρά σωματίδια νανομέτρων έτσι ώστε το αποτελεσματικό συστατικό να διεισδύει στο δέρμα και να απορροφάτε καλύτερα. Ο ατμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πόρων και στη σύσφιξη του δέρματο..
19,50€ Χωρίς ΦΠΑ:15,73€
Απομακρύνει τη λιπαρότητα και τα πρωτεϊνικά υπολείμματα από τις φυσικές βλεφαρίδες της πελάτισσάς σας διευκολύνοντας τη σωστή εφαρμογή των εξτένσιον βλεφαρίδων. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 3 μήνες.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: H2O, ETHYL ALCOHOL,..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Τα patches αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά της  lash extensionist!  Βοηθούν στην απομόνωση των άνω και κάτω βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση των extensions να πραγματοποιείται με ακρίβεια!  Υποαλλεργικά, χωρίς parabens, εμπλουτισμένα με αλόη και βιταμί..
3,40€ Χωρίς ΦΠΑ:2,74€
H λαβίδα Volume με το χαρακτηριστικό σχήμα γίνεται ο καλύτερος συμμαχός σας την τοποθέτηση των extensions. Eίναι ελαφριά και έχει σχεδιαστεί με ειδική γωνία κλίσης  ώστε να γίνει η προέκταση των δακτύλων σας! Δεν συνιστάται η χρήση κλιβάνου καθώς υπάρχει περίπτωση αλλοίωσης του..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Η συγκεκριμένη παλέτα μίας χρήσης μπορεί να κρατήσει την κόλλα κατά τη διαδικασία εφαρμογής extension βλεφαρίδων. Απλώς τοποθετούμε την επιθυμητή ποσότητα κόλλας σε ένα από τα μικρά δάκρυα κόλλας και είναι έτοιμο για χρήση. Μετά τη χρήση ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Τα eye patches αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά της lash extensionist!  Βοηθούν στην απομόνωση των άνω και κάτω βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση των extensions να πραγματοποιείται με ακρίβεια!  Υποαλλεργικά, χωρίς parabens, εμπλουτισμένα με αλόη και β..
5,83€ Χωρίς ΦΠΑ:4,70€
Κόλλα E ταχείας δράσης για τοποθέτηση εξτένσιον βλεφαρίδων! Κατάλληλη για έμπειρες/ους τεχνίτριες/ες. Η συγκόλληση επιτυγχάνεται σε 0.5-1 δευτερόλεπτο. Ιδανική για τεχνική Volume και One by One. Μαύρο χρώμα. Ελαφριά υφή και σύσταση.   Διάρκεια ζωής: Μετά το άνοιγμα και..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:23,79€
Τα patches αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά της  lash extensionist!  Βοηθούν στην απομόνωση των άνω και κάτω βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση των extensions να πραγματοποιείται με ακρίβεια!  Υποαλλεργικά, χωρίς parabens, εμπλουτισμένα με αλόη και βιτ..
9,57€ Χωρίς ΦΠΑ:7,72€
Ψάχνετε για μια κόλλα που θα στεγνώνει γρήγορα, δε θα προκαλεί ανεπιθύμητους ερεθισμούς στο δέρμα και θα διασφαλίζει διάρκεια στο αποτέλεσμα της πελάτισσάς σας; Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο! Η Glue D των BeautyLashes.gr είναι "Δ"ιαφορετική από τις άλλες, "D"ifferent! Δοκιμάστε τ..
24,50€ Χωρίς ΦΠΑ:19,76€
Μεγεθυντικά γυαλιά Led με 5 διαφορετικούς φακούς 1.0x / 1.5x / 2.0x / 2.5x / 3.5x για εστίαση και led φωτισμό, ώστε να βλέπετε  πεντακάθαρα στην εφαρμογή των extension βλεφαρίδων. ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,39€
Τα patches αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά της  lash extensionist!  Βοηθούν στην απομόνωση των άνω και κάτω βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση των extensions να πραγματοποιείται με ακρίβεια!  Υποαλλεργικά, χωρίς parabens, εμπλουτισμένα με αλόη και β..
20,55€ Χωρίς ΦΠΑ:16,57€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 44 (4 Σελ.)
ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ EYELASH EXTENSIONS ΚΟΛΛΑ EYE PATCHES ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LASH LIFT